Хапчета, доста трудни за преглъщане, в състава на които влизат

...
Хапчета, доста трудни за преглъщане, в състава на които влизат
Коментари Харесай

Хапчета с човешки екскременти ще ни помагат да отслабваме

Хапчета, много сложни за преглъщане, в състава на които влизат човешки екскременти, ще ни оказват помощ да отслабваме, написа в. " Дейли мейл ".

Разработката е на новозеландска компания под управлението на Уейн Кътфийлд. Медикаментът е във финалната фаза на тестванията и в случай че всичко върви добре, той може да се появи на пазара в края на 2019 година. 

Тайната на хапчето се състои в това, че екскрементите на здрави хора могат да трансформират микробиома в червата на хората, страдащи от наднормено тегло и да ги върнат към една естествена физика, оповестява novini.bg

``
реклама

Привнесените бактерии в стомашния тракт на болния ще изсмукват калориите му и по този метод ще спомогнат за стопяване на непотребните килограми. Микроорганизмите, съдържащи се в лекарството, са пречистени от човешките боклуци,след което се слагат в капсули и нямат никакъв аромат. Приемът единствено на едно хапче ще има резултат в продължение на шест месеца. В Нова Зеландия една трета от популацията на възраст над 15 години страда от наднормено тегло, напомня вестникът.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР