Хандбалният отбор на Локомотив (Варна) продължава наказателната си акция в

...
Хандбалният отбор на Локомотив (Варна) продължава наказателната си акция в
Коментари Харесай

Локо няма спиране, нова победа за Спартак

Хандбалният тим на Локомотив (Варна) продължава " наказателната си акция " в България. Шампионите разгромиха Фрегата (Бургас) със 36:15 (20:10) в среща от 8-ия кръг на А РХГ в зала " Владислав " във Варна и взеха 57-а поредна победа във всички шампионати у нас. Това достижение освен надали ще бъде надминато скоро, а и още ще се усилва с мачовете. Най-резултатен от спечелилите беше Тансер Юсню със 7 гола.

" Нямахме мотивация, защото гостите играха с юноши. Но освен в този момент, а и въобще към този момент нямаме мотивация, което не е добре, нито за нас, нито за хандбала ни ", сподели треньорът на варненския отбор Никола Карастоянов.

Другият варненски отбор Спартак пък изигра превъзходен мач и взе прелестна победа над Осъм (Ловеч) с 36:30 в залата на Първа езикова гимназия във Варна. Успехът е пети за Спартак.

" Много първокласен дуел за нас. Доволен съм от игровото държание на всички. След почивката водехме и с 13 гола, и това ми разреши да въртя състава. Поздравявам Осъм (Ловеч). Те са построили тим от млади състезатели, които се стремят да играят бързо ", съобщи треньорът на спартаклии Веселин Станков.

petel.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР