Хамас“ разпространи видео с трима заложници – млада жена и

...
Хамас“ разпространи видео с трима заложници – млада жена и
Коментари Харесай

Войната в Близкия Изток: Какво би могло да бъде решението на кървавата криза?

„ Хамас “ популяризира видео с трима заложници – млада жена и двама мъже, държани от терористичната организация. Видеото приключва с думите: „ Утре ще ви осведомяваме за тяхната орис “.

След това стана ясно, че двама от тях са мъртви. Това се случва тъкмо 100 дни след офанзивата на „ Хамас “ против Израел. Неясна е ориста на 130 израелски заложници в техните ръце, измежду които има деца и бебета.

Оцелели наблюдателки от армията описват за ужаса на 7 октомври предходната година

Равносметката за смъртните случаи в Близкия изток е ясна – 1 200 убити цивилни от израелците по данни на Тел Авив и 17 000 палестинци при ответния удар, по данни на здравното министерство, ръководено от „ Хамас “.

Големите събития в никакъв случай не идват инцидентно . От американска и израелска страна имат интерес да се случи това огромно събитие, с цел да извършат огромна смяна в района. Това е моята позиция “, споделя основният договарящ от Осло през 1993 година от палестинска страна Хасан Асфур.

В самодейността ще се включат и църкви в София

„ Мястото на Америка в района беше доста мощно разтърсено. Тя усети, че към този момент няма последната дума в региона на Залива, по въпроса за петрола. ОПЕК стартира да работи съгласно саудитско-руската съгласуваност. Израел вървеше към революция. Така – в полза на Америка и Израел, беше да се случи друго събитие, което да предотврати тази война. Според някои отчети армията е имала информация. Защо не са подхванали никакви ограничения – израелската войска внезапно изчезна от границата . Там има електронни уреди – щом някой приближи, се открива огън “, споделя още Хасан Асфур.

Какво би могло да бъде решението на кървавата рецесия? Ексклузивно чуйте палестинската версия за събитията от Хасан Асфур, който приказва пред Виктория Петрова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР