Халфът на Верея - Симеон Мачев заяви след загубата от

...
Халфът на Верея - Симеон Мачев заяви след загубата от
Коментари Харесай

Симеон Мечев: Верея вече постигна целта си, излизаме със самочувствие срещу Левски

Халфът на Верея - Симеон Мачев съобщи след загубата от Ботев (Пловдив) с 0:2, че в идния мач против Левски, тимът ще излезе с нужното самочувствие, защото към този момент няма какво да губи и е постигнал огромната си цел - оставане в елита и през идващия сезон.

 Ботев (Пловдив) победи Верея с 2:0
Ботев (Пд) с чиста победа против Верея, Петков завършва с " канарчетата "?

Стивън пожела триумф на отбора

" Имахме обстановки, положителни контраатаки направихме, само че последният пас сякаш липсваше. Затова не успяхме да отбележим против Ботев. Може би силичките ни свършиха най-после, което е разбираемо при нас. Такава е обстановката. Поздравявам всички момчета, че се раздадоха. Остава ни още един мач против Левски. Ще се постараем да го изиграем на равнище.

Ние като цяло не играем за нищо, тъй като постигнахме огромната цел - оставане в групата. Срещу Левски всеки излиза, с цел да покаже най-хубавото. Никой нищо не знае за бъдещето на клуба, не е повдигано като въпрос пред нас. Ние сме експерти, всеки ден се явяваме на тренировки, играем мачове. Нека сезонът завърши и ще забележим какво е бъдещето пред клуба ", сподели Мечев пред " Диема спорт ".

 Стоян Колев: Само притежателят знае какво е бъдещето на Верея
Стоян Колев: Само притежателят знае какво е бъдещето на Верея

" Отборът ще го има в елита "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР