Халфът на ЦСКА Джонатан Линдсет се върна към победата с

...
Халфът на ЦСКА Джонатан Линдсет се върна към победата с
Коментари Харесай

Линдсет: Ние сме ЦСКА и трябва да сме заедно!

Халфът на ЦСКА Джонатан Линдсет се върна към успеха с 4:1 над Берое през предишния уикенд и се обърна към почитателите в навечерието на конфликта с Ботев (Пловдив).

„ Чувството, което изпитах, беше единодушие. Ако желаеме да печелим като тим, като клуб, се нуждаем от единодушие “, уточни халфът пред клубната телевизия на „ алените “.

„ Трябва да бъдем дружно. Знаем всичко за останалите тимове. Знаем с какви финанси и въздействие разполагат. Но ние сме ЦСКА! Ние сме дружно! Трябва да се държим дружно, без значение от всичко “, съобщи Линдсет.

В същото време отбранителният футболист на „ армейците “ Амос Юга ще бъде награден минути преди мача с Ботев по случай 100-ното си присъединяване с алената фланелка. Той изигра юбилейния дуел в Стара Загора преди седмица и по този мотив ще бъде поздравен от изпълнителния шеф на армейците Филип Филипов. Централноафриканецът ще получи тениска на ЦСКА с номер 100 на гърба и ще може да обере овациите на публиката.

Неговите връзки с нея са много динамични, като бе умишлен от част от почитателите като един от главните виновници за слабата пролет на ЦСКА през предходната година и изгубения край за Купата на България против Левски. Силната му есен обаче промени обстановката и даже последователите на няколко пъти скандираха името на централноафриканеца след алените победи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР