Халфът на Тотнъм - Пиер-Емил Хойберг, призова мениджъра на отбора

...
Халфът на Тотнъм - Пиер-Емил Хойберг, призова мениджъра на отбора
Коментари Харесай

Напрежението продължава: Лидер на Тотнъм критикува работата на Конте

Халфът на Тотнъм - Пиер-Емил Хойберг, прикани мениджъра на тима Антонио Конте да обясни острите си рецензии към футболистите след съботното тъждество 3:3 против Саутхямптън във Висшата лига.

Опитният датски национал е първият състезател на лондончани, който реагира обществено след гневните изявления на италианския експерт по време на конференцията след дуела в събота. Конте, който назова играчите си егоисти, лишени от екипен дух и неспособни да играят напрегнат, се чака да напусне клуба преди приключването на контракта му през юни.

" Той даде доста почтено и намерено мнение. Това е, тъй като не е удовлетворен. Не правиш това, в случай че си достигнал четвъртфиналите на Шампионската лига и в случай че си на полуфиналите шампионата за купата на Футболната асоциация. Ако желаете да бъдете сполучлив треньор, би трябвало да имате 11 отдадени футболисти и мъже, само че първо той би трябвало да изясни по какъв начин тъкмо се усеща ", сподели някогашният състезател на Саутхямптън пред медиите, представен от АП.

Тотнъм остава на четвърто място във Висшата лига, само че Нюкасъл изостава на две точки след столичани с два изиграни мача по-малко.

" За благополучие не съм аз този, който би трябвало да съди (Антонио Конте). Работим дружно за триумфите на тима всеки ден, желаеме да побеждаваме дружно, само че във футбола от време на време пристрастеностите стават по-силни ", сподели още 27-годишният датчанин.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР