Халфът на Манчестър юнайтед Майкъл Карик разкри, че е претърпял

...
Халфът на Манчестър юнайтед Майкъл Карик разкри, че е претърпял
Коментари Харесай

Капитанът на "Манчестър юнайтед" е претърпял сърдечна операция

Халфът на " Манчестър юнайтед " Майкъл Карик разкри, че е претърпял сърдечна интервенция в последните месеци и поради това не взе участие в мачовете на тима си. Покрай неуверените резултати на " алените дяволи " на Острова беше издигнат резултата за какво Карик не играе, само че 36-годишният футболист, който стана капитан след напускането на Уейн Рууни, разгласи повода.

" След като се почувствах зле през второто полувреме на мача с " Бъртън " през септември минах няколко теста. Те демонстрираха, че имам нарушен сърдечен темп, поради което се подложиха на аблация (инвазивен способ за лекуване на аритмия – бел. ред.). Бях подложен на съществено наблюдаване, само че към този момент се усещам добре ", написа Карик в профила си в " Туитър ".

Той разкри, че към този момент стартира да тренира с главния състав на " Юнайтед " и се надява скоро да се завърне на терена.

Срещата с " Бъртън " в " Карабао къп " (бивша Купа на лигата) е единственият мач на Карик за сезона. Той има контракт с " Юнайтед " до края на акцията и не е ясно дали ще го продължи.

Here is a statement in relation to my recent fitness. Thank you. pic.twitter.com/RN3TOE9VT4
— Michael Carrick (@carras16) November 24, 2017

Халфът е на " Олд Трафорд " от 2006 година, когато беше платен за 27.2 млн. евро от " Тотнъм ". Карик има общо 460 мача за " Юнайтед " във всички шампионати. С отбора той е петкратен първенец във Висшата лига, завоюва ФА Къп, три пъти Купата на Лигата, шест пъти " Къмюнити шийлд " и по един път Шампионската лига, Лига Европа и международното клубно състезание.

" Манчестър юнайтед ", който е втори във Висшата лига, приема през днешния ден от 17 ч. новака " Брайтън " в мач от 13-ия кръг.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР