Халфът на Франция Орелиен Чуамени бе много щастлив след победата

...
Халфът на Франция Орелиен Чуамени бе много щастлив след победата
Коментари Харесай

Чуамени: Имаме шанс да влезем в историята

Халфът на Франция Орелиен Чуамени бе доста благополучен след успеха с 2:0 над Мароко на 1/2-финала на Световното състезание. Той няма самообладание да пристигна време за финала против Аржентина, където се надява “петлите ” да напишат история и да вдигнат втора поредна международна купа.

“Това бе полуфинал на международно състезание. Нормално е да има моменти, в които преобладаваме и такива, в които да страдаме. Но ние имахме проект и знаехме, че със мощното ни оръжие на контраатаки, можем да им създадем проблеми. Това и направихме. Не считам, че ни притиснаха в края. Знаехме, че ще има моменти, в които ще стоят по-добре от нас, само че истината е, че ние успяхме да обърнем тил и да спечелим мача ”, съобщи Чуамени.

Относно идния край с Аржентина той добави: “Ще би трябвало да се пазиме добре и да покажем мощните си страни. Това е край на международно състезание. Те имат Меси, само че и други качествени играчи. Ще би трябвало да бъдем подготвени. Знаем, че имаме късмет да влезем в историята. Ще забележим какво ще се случи ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР