Халфът на Ботев (Враца)Стефан Гаврилов ще почива в следващите три

...
Халфът на Ботев (Враца)Стефан Гаврилов ще почива в следващите три
Коментари Харесай

Халф на Ботев виси за мача с ЦСКА 1948

Халфът на Ботев (Враца)Стефан Гаврилов ще почива в идващите три дни и по всяка възможност ще бъде още веднъж разполагаем на старши треньора Даниел Моралес за срещата от 21-вия кръг на efbet Лига против ЦСКА 1948.

Гаврилов беше сменен наложително в 56-ата минута от бразилеца Лукас Брамбила, откакто стъпи изкривено на терена в парк " Лаута ". Прегледът в клиника " Евровита " сподели навяхване и разтежение на глезенните връзки на десния крайник.
 Локомотив (Пд) сефтоса естрада Локомотив (Пд) сефтоса естрада " Бесика " с тъждество против Ботев (Враца)
Терапията ще включва медикаментозно лекуване, носене на цинкова превръзка за няколко дни и леки занимания без тима.

Гаврилов беше халфът с най-голяма успеваемост от врачани в срещата, откакто сътвори голови положения за Мирослав Маринов и Браян Переа, а и самичък можеше да се разпише при пробив и изстрел по земята. 22-годишният младеж на Шефилд Уензди е имал оферти през зимата и от други тимове от еfbet Лига, само че избра да остане във Враца и да помогне на локалния тим в борбата за оцеляване.
 Моралес: Една точка в касата! Трябва време, за бебе са нужни девет месеца Моралес: Една точка в касата! Трябва време, за бебе са нужни девет месеца
С контузии са още опитният нападател Венцислав Христов, както и Диего Фераресо, а последното ново попълнение Момчил Цветанов към момента тренира по самостоятелна стратегия.
 Мирослав Маринов: Ботев (Враца) не е за подценяване Мирослав Маринов: Ботев (Враца) не е за подценяване
Ботев (Враца) ще се опита да затвърди положителното си показване от първия пролетен кръг и при първото си домакинство за 2023 година. Съперникът обаче е повече от сериозен - набралия скорост тим на ЦСКА 1948, сега на трето място в класирането. Врачани са 12-и с 16 точки, на 4 над предпоследния Хебър (Пазарджик).

Мачът на стадион " Христо Ботев " под Околчица е в неделя (19 февруари) от 12:45 часа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР