Хаким Джефрис е новият лидер на демократите в долната камара

...
Хаким Джефрис е новият лидер на демократите в долната камара
Коментари Харесай

Демократите избраха наследник на Нанси Пелоси в Конгреса

Хаким Джефрис е новият водач на демократите в долната камара на американския Конгрес. Той наследява поста от Нанси Пелоси, която по-рано разгласи отдръпването си. С това Джефрис става първият тъмнокож мъж на върховен партиен пост в Камарата на представителите.
Искам да благодаря на ръководителя Нанси Пелоси. Изключителен оратор, който е съдействал толкоз доста за забележителен интервал от време. Нашата партия е по-добра. Страната ни е по-добра. Светът ни е по-добър поради невероятното водачество на ръководителя Нанси Пелоси.
Хаким Джефрис, новоизбраният водач на демократите в Камарата на представителите

52-годишният Джефрис нямаше съперници за управителното място. Встъпването му в служба при започване на идната година ще бъде знак за предаване на водачеството на по-младото потомство демократи. Към момента трите управителни поста на Демократическата партия в долната камара са заети от хора над 80-годишна възраст.

Междувременно от идващия месец републиканците публично да поемат контрола над Камарата на представителите, откакто завоюваха болшинство на междинните избори през ноември.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР