Х олдинговата компания „Еврохолд” завърши придобиването на седемте дружества на

...
Х олдинговата компания „Еврохолд” завърши придобиването на седемте дружества на
Коментари Харесай

Еврохолд придоби мрежата на ЧЕЗ в България

Х олдинговата компания „ Еврохолд” приключи придобиването на седемте сдружения на ЧЕЗ Груп в България.

Сделката е най-голямата в енергийния бранш на страната за последните 17 години. Тя е на стойност 335 млн. евро и се осъществя посредством „ Eastern European Electric Company” (EEEC), която е 100% благосъстоятелност на „ Еврохолд”, оповестиха от сдружението.

С придобиването EEEC ще експлоатира и поддържа 24 971 км мрежа със приблизително напрежение и 32 989 км с ниско напрежение.



„ Тази договорка подсигурява приток от над 500 млн. евро в българската стопанска система, в случай че пресметнем общата стойност на транзакцията, включително цената, идното наложително търгово предложение към миноритарните акционери в две от добитите компании и капиталовата стратегия на ЧЕЗ в България”, разяснява ръководителят на Надзорния съвет на „ Еврохолд” Асен Христов.


Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Изпит. Професорът задава въпрос след въпрос, студентът мълчи. - Добре, финален въпрос: кой е разкрил Америка? Студентът повдига плещи. - Колумб! - напряко крещи преподавателят.… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниХаджигенов се обръща с молба към жители, компании и учрежденияКакво е общото сред Кипър, Куба, Турция, Канада, Северна Ирландия, АнтарктидаВ петък енергийният министър Андрей Живков освободи борда на директоритеЖелаещите да опитат най-скъпата порция пържени картофи в света чакат сред осем и 10 седмици след авансово записванеДържавите имат два месеца да отговорят на КомисиятаЕпитропов направи превъзходен заключителен спринтХората стават нетърпеливи и към този момент не слушат правителствотоТрима души са починали при злополука на път III- 663 сред Чирпан и село ЗетьовоНа идната заран майка ѝ чува, че от моста над река Гандаки виси тяло на момичеПо първична информация мъж с маска и ръкавици заплашил служителката в магазин за алкохол и цигари с револвер, взел наличната сума пари и избягал в незнайна посокаВижте какво ги е обидилоИзберете своя любимец на уеб страницата на https://greatmonday.bg " Измина последната спокойна седмица по повод епидемиологичното разпространяване на ковид, само че това не трябва да ни плаши ", сподели тойПетима души са в неизвестностВижте фотоси от церемонията  <p>Учен:& </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР