Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо ще бъде удостоен

...
Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо ще бъде удостоен
Коментари Харесай

Дават "Еми" на губернатора на щата Ню Йорк Андрю Куомо заради пандемията

Губернаторът на щата Ню Йорк Андрю Куомо ще бъде почетен с премия "Еми " за "майсторско потребление на телевизионния екран " по време на пандемията при информирането и успокояването на популацията.

Международната академия за телевизионни изкуства и просвета ще връчи на губернатора наградата на Основателите на интернационалната премия "Еми ". Така ще бъде отличен приноса му в битката против пандемията по време на телевизионните му брифинги.

От началото на март Куомо имаше 111 появи на дребния екран, които бяха проследени от 59-милионна аудитория. По време на една от тях губернаторът прочувствено разкри през месец април, че неговият брат Крис, прочут ефирен водещ, също е дал позитивен тест за COVID-19.

"В рамките на своите 111 брифинга Андрю Куомо сътвори същински телевизионни шоута, с герои, басня, истории на триумфи и провали ", съобщи ръководителят на академията Брус Пейнър. По неговите думи хората от целия свят са търсели предаванията, откакто Ню Йорк се трансформира в знак на битката против COVID-19.

Над 594 хиляди души дадоха позитивни проби за новия ковид в щата Ню Йорк, като броят на смъртните случаи доближи над 26 хиляди, напомнят организациите.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР