Грозни сцени, бой и три червени картона на футболно дерби

...
Грозни сцени, бой и три червени картона на футболно дерби
Коментари Харесай

Грозни сцени, бой и червени картони на мач от Северозападната трета лига

Грозни подиуми, пердах и три червени картона на футболно дерби от Северозападната трета лига. Екшънът се е разиграл по време на вчерашния мач сред тимовете на „ Бдин “-Видин и „ Дреновец “.

Напрежението ескалира през второто полувреме, когато тимът на Бдин изравнява за 1 на 1. Малко по-късно играчът на гостите Георги Стоянов-Испанеца получава червен картон поради реплики и сдърпване с различен състезател. Това отключва недоволството от страна на Дреновец. Съдията Стефан Ставров е ритнат и съборен на земята от съотборник на Стоянов.

Тогава реферът гони и него. Налага се намесата на полицията. Повикано е и подкрепление.

В 61-та минута домакините от „ Бдин “ повеждат с 2 на 1. По-късно поради сдърпване с четвъртия арбитър червен картон получава и треньорът на „ Дреновец „ Александър Петров.

Меле имало и в края на мача поради незачитан за гостите гол.

„ Оспорван мач, за жалост, от дежурния пратеник на срещата беше поискана намесата на органите на Министерство на вътрешните работи, на три пъти след алените картони, след привършване на срещата още веднъж беше поискана нашата интервенция с оглед опазване здравето на съдиите “, изясни Петър Петров, шеф отдел " Охранителна полиция " към ОД на МВР-Видин.

„ Аз мисля, че провокациите пристигнаха от противниковия тим, при тях бяха картоните, от наша страна всичко си беше обикновено “, съобщи старши треньорът на „ Бдин “ – Видин Диан Попов.

Според дежурния пратеник на мача Емил Младенов съдийството е било съвършено. Няма пояснение за случилото се, а довечера е подал отчета си. Съдията пък си е извадил здравно.

Всички забъркани страни в абсурда отхвърлиха коментар. Зоналната дисциплинарна полиция на Футболния съюз във Велико Търново ще се произнесе по него тази седмица.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР