Грозна сцена се разигра на концерта на Силвия Кацарова във

...
Грозна сцена се разигра на концерта на Силвия Кацарова във
Коментари Харесай

Полиция нахлу на сцената на концерт на Силвия Кацарова и я изведе като престъпница!

Грозна сцена се разигра на концерта на Силвия Кацарова във Видин в края на предходната седмица, разбра HotArena.

Изпълнителката прекъсна по-рано от плануваното рецитала си по волята на униформените. Нейното зрелище бе част от ретро диджейски фест, провеждащ се навън наоколо до река Дунав. Преди на сцената да се качи Кацарова, е имало и опера на същата сцена. Около среднощ, служители на реда нахлули на мястото на събитието и разпоредили музиката да бъде понижена.

В интернет се появиха фрагменти на органите на реда на сцената. Те са щракнати в миг, в който вършат забележка на диджея и уредник на събитието Васко Громков да понижи децибелите. Първоначално се родиха и спекулации, че музикантът е бил задържан, само че те бяха оборени от самия него. Официалната версия е, че озвучаването и било рпекалено мощно и жители на Видин са се оплакали в полицията.

А те са пристигнали да си свършат работата и да прекратят нарушаването на публичния ред със мощна музика след 22 часа. Силвия кацарова, обаче, има друга версия. Според нея, не силата на естеството на музиката е казуса. По време на музикалния фест са били забелязвани чиновници на общината, който мерят децибелите със особено устройство, написа " Телеграф ".

И тук естрадната певица се чуди дали сходна организация и надзор ще има и на обичайния събор, на който глас извиват до ранни зори куп поп-фолк и сръбски реализатори. Кацарова е безапелационна, че кметът на Видин си пада чалгар и по тази причина се чуди по какъв начин да накара представителите на другите жанрове, които не са му на сърце, да нямат предпочитание да провеждат сходни мероприятия в негови град.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР