Григор Димитров загуби от французина Жереми Шарди с 4:6, 4:6

...
Григор Димитров загуби от французина Жереми Шарди с 4:6, 4:6
Коментари Харесай

Димитров загуби в Маями от Шарди

Григор Димитров загуби от французина Жереми Шарди с 4:6, 4:6 и отпадна в третия кръг на " Мастърс " шампионата в Маями. Българинът бе трети подложен в схемата на шампионата, само че отстъпи от 90-ия в ранглистата. 

В първия сет двамата печелеха подаванията си до последния десети гейм, в който Шарди стигна до пробив и завоюва с 6:4. Димитров имаше единствено един късмет да пробие подаването на противника в петия гейм, само че го пропусна. Втората част беше като огледална на първата. Това е втора загуба на Григор от французина при петия им конфликт.

Малко преди този момент изненадващо от шампионата отпадна и Роджър Федерер и загуби първото място в ранглистата на АТР. Швейцарецът загуби първия си мач в Маями в три сета от австралиеца Танаси Кокинакис (3:6, 6:3, 7:6(5)).

Федерер съобщи на конференцията след мача, че равнището на играта му е спаднало и че си даде отмора: „ Заслужавам това, което ми се случи. Тъжно е да изгубя първото място в света. Но последната седмица не играх добре. Имам потребност от време “. Той разгласи, че и този сезон няма да играе на глинени кортове и по този начин ще пропусне за трети път „ Ролан Гарос “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР