Григор Димитров ще изиграе в четвъртък по обяд мача си

...
Григор Димитров ще изиграе в четвъртък по обяд мача си
Коментари Харесай

Гледаме Григор Димитров във втория кръг на Ролан Гарос в четвъртък по обяд

Григор Димитров ще изиграе в четвъртък по обяд мача си от втория кръг на тазгодишния Ролан Гарос, в който негов противник ще бъде финландецът Емил Руусувуори.

Двубоят посред им бе подложен втори в програмата на Корт №7, което значи, че би трябвало да започва към 14.00 часа българско време или незабавно след края на срещата от втория кръг при дамите сред №14 в схемата Беатрис Адад Мая и Диана Шнайдер.

Припомняме ви, че във вторник Григор започва присъединяване си в Париж с безапелационен триумф над казахстанеца Тимофей Скатов, губейки единствено пет гейма в хода на мача.

Междувременно Емил Руусувуори имаше надалеч по-тежка борба против французина Грегоар Барер, само че в последна сметка се наложи след петсетова драма с 6:2, 6:7(7), 5:7, 6:1, 6:4. По този метод финландецът за повторно в своята кариера ще играе във втория кръг на Ролан Гарос, като той в никакъв случай не е прекосявал оттатък тази фаза.

През тази година пък негов противник ще бъде Григор Димитров, а това ще бъде и първата среща сред най-хубавия ни тенисист и първата ракета на Финландия.

Любопитна детайлност е, че българинът има единствено едно проваляне в досегашните си седем мача на Ролан Гарос, когато става въпрос за дуел от втория кръг на конкуренцията. Единствената му загуба датира от 2012-а година, когато Григор губи в четири сета от Ришар Гаске.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР