Григор Димитров се е разделил тихомълком с уж голямата си

...
Григор Димитров се е разделил тихомълком с уж голямата си
Коментари Харесай

Лолита след раздялата с Гришо: Разтоварих живота си от ненужни хора

Григор Димитров се е разделил тихомълком с сякаш огромната си обич Лолита Османова, научи сензационно „ Уикенд ”. Причината за краха на връзката им към момента се пази в загадка, само че близки до двойката подозират, че или някой от тях е сгазил лука с невярност, или двамата са усетили, че нямат бъдеще дружно. Заради следващата си любовна драма Гришо не е на себе си, реди загуба след загуба на корта. След следващата му безлична година без нито един трофей, елитът на тениса към този момент не го брои за жив.
Разпадът на звездната двойка пристигна тъкмо две години след началото на романса им. Двамата се взеха през есента на 2020 година, като за връзката им се разбра по време на един шампионат във Виена. Тогава Лолита се появи в ложата измежду антуража на българския тенисист. Отношенията им сякаш вървяха без спънки, като по-рано тази година

даже се чуваха клюки за брак и деца

Така единствено седмици откакто означиха две години от връзката в италианския курорт Долчеакуа, Григор и Лолита сложиха завършек на връзката си.

Големият знак за това бе, че милиардерската дъщеря от Русия не пристигна в България да поддържа обичания си на шампионата „ София оупън ”. Паметливи поддръжници на хасковлията си спомниха, че преди пет години той пристигна в столицата на разположение с тогавашната си обич Никол Шерцингер. Сега обаче неналичието на Лолита Османова остана в сянка поради ужасната форма на Григор, който отпадна още след първия си мач и по този начин се изложи пред българската аудитория.

Отсъствието на рускинята не е било инцидентно, тъй като двамата с Гришо към този момент са били разграничени. А единствено преди няколко дни Лолитка на процедура

обществено зачерта сдоскорошния си обичан Григор

с безпардонно известие в обществената мрежа,

„ Много е значимо да разтоварите живота си от ненужни неща, ненужни хора и да дадете достъп до нови неща! ”, написа съветската красавица. 

Какви са аргументите за разлъката сред тях занапред ще се нищи в светските летописи. Според източник на „ Уикенд ” една от версиите е невярност. Обвинения за кръшкане обаче могат да се стоварят и върху двете страни. Работата е там, че и двамата гонят лични кариери и около уговорките си могат умерено

да завършат нощта в непознато легло

Така да вземем за пример на коктейлното празненство преди „ София Оупън ” към Гришо се навъртаха цяла сюрия засукани синоптички от малкия екран и други бръмчалки. Преди това пък Димитров се отърка в най-вервежната американска манекенка Емили Ратайковски. На всичкото от горната страна поддържа близки връзки с не едно и две някогашни гаджета като Серина Уилямс.

Същото обаче може да се каже и бизнесдамата Лолита Османова, която бръмчи постоянно из хайлайфа и малко на брой са наясно какви тъкмо ги прави. И нейната работа не е чиста, означават поддръжниците на Григор. Кавказката хубавица към този момент има един брак зад тила си - с милиардерския наследник Гаспар Авдолян, който обаче се оказа по сметка и изтрая тъкмо две години. Според клюката двете авторитетни фамилии на съпрузите са се изпокарали и в последна сметка се е стигнало до бракоразвод.

Върви и друга версия за раздялата сред Григор и Лолита, чийто татко Елдар Османов през цялото време не гледа с положително око на българина. Не се изключва и разновидността, че

тръпката сред влюбените е изчезнала

И двамата са разбрали, че нямат бъдеще дружно.

При всички положения – едно е несъмнено, Григор е унищожен сега от любовната си тъга и по този начин срутва така и така рехавите си резултати в тениса. Хасковлията записа пета поредна година без нито един извоюван трофей, а слабите му мачове го изхвърлиха от топ 30 на международния тенис.

Мама Гришовица желала кавказката красавица за снаха

Майката на Григор Димитров – Мария, беше одобрила кавказката хубавица за снаха, когато тя им пристигна на посетители в Хасково. В нейните очи Лолита изглеждаше богаташка, само че не и глезла. Освен това милиардерската дъщеря завоюва мама Гришовица с изисканите си маниери и умствения багаж.

Точно назад бе при предходната обич на Григор – международно известната певица Никол Шерцингер, която тотално се провали в това да завоюва свекърва си. Преди Гришо и Николчето да се разделят, Мария разнесе кусурите на смуглата хубавица из цялата хасковска околия. По нейните злостни думи хавайката била елементарна повлекана, съвсем като нашите чалгаджийки.

От родата пък намилали, че на Григор към този момент му време да свие фамилно гнездо, откакто удари трийсетака. С следващата любовна греда обаче някои от тях към този момент се вайкат, че тенисистът е урочасан за фамилния живот.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР