Григор Димитров премина през истинска драма, за да спечели първия

...
Григор Димитров премина през истинска драма, за да спечели първия
Коментари Харесай

Измъчена победа на Григор срещу неизвестен и корав британец

Григор Димитров мина през същинска драма, с цел да завоюва първия си мач от шампионата във Вашингтон от сериите АТР 500. Първата ни ракета се наложи мъчно над британеца Кайл Едмънд със 7:5, 4:6, 6:3, написа Sporta.bg.

Българинът взе първия сет от дуела с дребна помощ от съдията. Мачът вървеше гейм за гейм до 5:5, а при този резултат и сервис на Димитров противникът му се снабди с три точки за пробив. Григор стигна до 30:40 и в идващото разиграване удар на британеца бе отсъден в навън, а в действителност кацна на линията. След инспекция с " ястребовото око " обаче реферът не отсъди директна точка за Едмънд, а преиграване, което бе отлично за Гришо и той взе подаването си. След това употребява разстройването в играта на противника си и проби, с цел да завоюва първата част.

Едмънд затрудни най-хубавия български тенисист във втория сет с брилянтна игра. Той проби за 2:1 и до края не изпусна подаването си.

Двубоят се завърза и третият сет още веднъж се игра гейм за гейм до 4:3 в интерес на Димитров. Тогава българинът натисна газта и премаза британеца, с цел да затвори сета с 6:3. Така Гришо продължава в трети кръг на конкуренцията, където ще мери сили с руснака Данийл Медведев.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР