Григор Димитров отпадна заради мускулна контузия на Уимбълдън в мач,

...
Григор Димитров отпадна заради мускулна контузия на Уимбълдън в мач,
Коментари Харесай

Контузия извади Григор Димитров от Уимбълдън

Григор Димитров отпадна поради мускулна травма на " Уимбълдън " в мач, който можеше да завоюва. Той се отхвърли при 6:4 и 3:5 против американеца Стив Джонсън.

Водеше със сет и играта му спореше. Във втория гейм на 2-ата част обаче Димитров наподобява получи контузия при осъществяване на начален удар. Той загуби гейма, по този начин резултатът стана 2:0 за американеца.

На корта пристигна физиотерапевт и дуелът за малко бе пресечен. Григор опита да продължи и при 1:3 даже върна брейка, само че малко по-късно се видя, че не може да се движи.

В първия сет той взе подаването на своя конкурент за 4:3 и не след дълго стигна до триумф. Жалко, че по подобен метод завърши на тревата в " Ол Инглънд клъб ". Мачът му трябваше да е нощес, само че се забави и уредниците го реалокираха за през днешния ден.

А след Марин Чилич през вчерашния ден, и финалистът от миналогодишното издание на шампионата Матео Беретини трябваше да си стегне багажа поради позитивен тест за COVID-19.

Поставеният под номер 8 в схемата на шампионата Беретини разгласи новината в профила си в обществените мрежи.

„ Имах грипоподобни признаци и се изолирах в последните няколко дни. Въпреки че признаците не бяха съществени, взех решение, че е значимо да направя нов тест тази заран, с цел да предпазя здравето и сигурността на сътрудниците си и всички, заети с шампионата, написа 26-годишният италиански тенисист. - Нямам думи да опиша извънредно отчаяние, което изпитвам. Мечтата ми тази година завърши, само че ще се върна по-силен. Благодаря ви за поддръжката. “
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР