Григор Димитров от няколко дни насам е в Индиън Уелс

...
Григор Димитров от няколко дни насам е в Индиън Уелс
Коментари Харесай

От нивото на корта: Насладете се на първокласните точки между Григор и Рууд в ИУ

Григор Димитров от няколко дни насам е в Индиън Уелс и се приготвя под зоркия взор на Дани Валверду за откриващата конкуренция от сериите " Мастърс " през сегашния сезон. Българинът изрично бележи напредък в играта си от началото на годината и може да се надява на мощно показване в Калифорния, където е четвъртфиналист от последното издание на надпреварата, а в предишното е достигал и до финалната четворка в шампионата. 

Днес родният ни представител организира подготвителна сесия със международния номер четири Каспър Рууд, чието показване до момента разочарова съществено през 2023-та, защото норвежецът е с отрицателен баланс в дуелите си и не е записвал следващи победи от предишния ноември, когато доближи до решаващия конфликт за трофея на ATP финалите в Торино.

Tennis TV пък се погрижи да забележим най-хубавото от тренировката на Григор и Рууд, които въобще не щадяха сили и очевидно играеха геймове в спортно движение между тях. От видяното, то незабавно можем да разпознаваем страхотния слайс на нашия съотечественик, който устояваше на офанзивите от страна на норвежеца и изчакваше точния миг, с цел да се настройки на своя форхенд и след това насочваше неспасяемо топката в опразнения бекхенд ъгъл на двукратния подгласник в конкуренциите от Големия шлем.

Впечатление за следващ път направи и доста усъвършенстваното сервиране на Гришо, чийто начален удар му позволяваше да поема самодейността още със идващото си отиграване, а постоянно Рууд даже нямаше изобщо опция да отрази подаването на първата ни ракета.

Припомняме ви, че мачовете от главната скица на Индиън Уелс започват през утрешния ден, а Димитров и скандинавецът стартират присъединяване си непосредствено от втория кръг и ще ги забележим на корта чак в петък.

Ето и видео от тренировката на Григор Димитров и Каспър Рууд:

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР