Опозиционният кандидат за президент на Мексико Xóchitl Gálvez обеща да

...
Опозиционният кандидат за президент на Мексико Xóchitl Gálvez обеща да
Коментари Харесай

Основният опозиционен кандидат на Мексико обещава да се изправи срещу картелите

Опозиционният претендент за президент на Мексико Xóchitl Gálvez даде обещание да се оправи непосредствено с мощните наркокартели в страната, като подлага на критика тактиката на държавното управление „ обятия, а не патрони “ като небрежна в изявление преди изборите през юни.

Мексиканците претърпяват вълна от принуждение, която нараства от повече от 15 години, като незаконни групи убиват съвсем безнаказано, управляват елементи от страната и протягат пипалата си в локалната политика, съгласно специалисти.

Решението е „ стълкновение с нарушителите “, сподели Галвес в изявление за Financial Times, наричайки сигурността неин приоритет номер едно.

„ Никой няма толкоз власт, колкото страната и вие би трябвало да го употребявам. Трябва да го употребявате интелигентно, само че твърдо. “

Президентът Андрес Мануел Лопес Обрадор сътвори нова ръководена от военните национална армия, с цел да усъвършенства сигурността и даде обещание да се оправи с първопричините за насилствените закононарушения, като стопански усложнения. Но повече хора са били умъртви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР