Григор Димитров няма как да се забавлява в нощта на

...
Григор Димитров няма как да се забавлява в нощта на
Коментари Харесай

Григор Димитров взе изненадващо за всички решение, вижте го

Григор Димитров няма по какъв начин да се забавлява в нощта на Нова година, когато всички останали подвигат тостове и танцуват до зори. И явно няма да прекара празника с гаджето си Никол Шерцингер, която обича да се радостни и купонясва.

В изявление за предаването „ Преди обед ” той призна, че и тази година ще си легне в 22.30 часа. Защото на другия ден би трябвало да бъде на корта. Гришо показа, че последният път, когато издържал до 12.00 часа, с цел да си честити празника, било преди три-четири години, написа злословия.бг.

Веднага по-късно си лежащ, тъй като просто е привикнал на стоманен режим, който не му разрешава да стои до късно.

Най-добрият български тенисист описа още, че е привикнал да приема омразата на феновете, откакто загуби някой мач, по тази причина не прави драма от тази година, която не бе добра за него.

Димитров бе безапелационен, че продължава напред с нови сили, нов екип, в който е включена и легендата Андре Агаси и нова ракета. Българинът персонално помолил Агаси да му оказва помощ в подготовката, тъй като двамата имат специфична връзка.

За нашенеца Андре е кумир, с който може да споделя всичко. Григор Димитров удостовери, че няма да играе в София през февруари, само че разгласи, че занапред българите ще имат опция да го гледат на корта.

Колкото до връзките му с певицата, Гришо към момента не желае да разкрие дали двамата не престават да са дружно. Или връзките им от дълго време са завършили, както пишат много международни медии в последно време.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР