Григор Димитров изглеждаше готов да завоюва титлата на Мастърса в

...
Григор Димитров изглеждаше готов да завоюва титлата на Мастърса в
Коментари Харесай

Бекхенд гръмотевица: Григор изстреля уинър със 150 километра в движение по правата

Григор Димитров изглеждаше подготвен да завоюва купата на Мастърса в Маями, показвайки необикновено равнище на тенис през целия тунир, което му разреши да запише победи над играчи от ранга на Хуберт Хуркач, Карлос Алкарас и Александър Зверев. За страдание, то Яник Синер беше в напълно друга лига по отношение на всеки един от изброените тенисисти и изцяло надигра първата ни ракета в конфликта за трофея.

Все отново българинът остави своя отпечатък във финалния дуел, макар че завоюва единствено 4 гейма и впечатли с някои страхотни осъществявания в промеждутъка сред старта на срещата и началото на втория сет. Безспорно пък най-хубавото отиграване на българина пристигна в дебютната точка от третия гейм на втората част, когато той показва мощта на противоположния си удар, пласирайки свръзвуков бекхенд уинър по правата в придвижване, който доближи скорост от 150 километра в час.

Това се оказа един от последните проблясъци на българина в срещата, тъй като той позволи пробив в същото си подаване и оттова насетне не взе нито гейм повече до приключването на срещата.

92 MPH... from there?
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР