Григор Димитров имаше победоносен старт при тазгодишното си участие на

...
Григор Димитров имаше победоносен старт при тазгодишното си участие на
Коментари Харесай

Гледайте на живо: Григор Димитров открива участието си в ИУ срещу световния №75

Григор Димитров имаше триумфален старт при тазгодишното си присъединяване на Мастърса в Индиън Уелс, откакто сплоти сили с Хуберт Хуркач за конкуренцията на двойки в пустинния град и през вчерашния ден някогашните полуфиналисти от Шлема се постановиха безапелационно над трикратните носители на " мейджър " оценки и втори сложени в схемата - Джо Солсбъри и Раджийв Рам. Днес обаче настава същински значимият миг за първата ни ракета на шампионата в Калифорния, като той ще би трябвало да излезе на корта за откриващия си мач на сингъл в надпреварата, а негов противник ще бъде привидно непретенциозният Джейсън Кублер.

Българинът при последните си две участия в Индиън Уелс доближи финалната четворка през 2021-ва, където беше спрян от бъдещия първенец Камерън Нори, преди след това в хода на миналогодишното издание на конкуренцията да отпадне на четвъртфиналите от Андрей Рубльов. Израстъкът в представянето на Димитров от старта на новия сезон е елементарно видим, удостоверение за което е фактът, че три от общо четирите му провали пристигнаха против вездесъщите Новак Джокович, Даниил Медведев и Стефанос Циципас, като общата картина от играта му през 2023-та е в действителност впечатляваща.

Днешният дуел от втория кръг на Мастърса в " Златния щат " се явява дебютен дуел в съперничеството сред някогашния номер три и австралиеца, чиято кариера се развива позитивно в последните месеци, откакто той се трансформира в воин за родината си по време на тазгодишния Аустрелиън Оупън, където завоюва купата в карето. Погледнем ли моментното положение на двамата тенисисти, то е елементарно да стигнем до заключението, че представянето на хасковлията в хода на мача ще е определящо за крайния излаз на съревнованието му против международния номер 75. Сблъсъкът е втори подложен в програмата на корт " Stadium 4 " и се чака да стартира всеки миг, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн откриващата среща на Григор Димитров в Индиън Уелс, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

  (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР