Григор Димитров имаше малшанса да получи неприятна травма по време

...
Григор Димитров имаше малшанса да получи неприятна травма по време
Коментари Харесай

Независимо от контузията: Григор Димитров се завръща в топ 20 на света

Григор Димитров имаше малшанса да получи неприятна контузия по време на откриващия си дуел от Уимбълдън, откакто нарани бедрото си при осъществяване на сервис и трябваше да се отдръпна от конкуренцията. Все отново първата ни ракета оня ден показа отличните вести, че напълно скоро ще се завърне на корта и го видяхме по какъв начин тренира дружно с Феликс Оже-Алиасим в Монте Карло.

Добрите новини за българина не свършват дотук, защото тази година в Лондон не се раздаваха точки за ранглистата и родният ни представител загуби едвам 45 точки от актива си, които идваха от достигането му до втория кръг през предходната година. Това разреши на Григор да се изкачи с две позиции в класацията на ATP, тъй като Денис Шаповалов и Роберто Баутиста Агут имаха да пазят надлежно 720 и 360 пункта.

По този метод Димитров ще се завърне в топ 20 на света, като от през днешния ден заема 19-тата позиция. Засега родният ни представител се чака да възобнови спортна активност за началото на шампионата във Вашингтон, който започва на 31 юли.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР