Григор Димитров и тази година се подготвя за Уимбълдън съвместно

...
Григор Димитров и тази година се подготвя за Уимбълдън съвместно
Коментари Харесай

Димитров тренира и с Джокович на Уимбълдън


Григор Димитров и тази година се приготвя за Уимбълдън взаимно с най-големите имена в тениса. Миналоя сезон българинът тренира с Роджър Федерер и Серина Уилямс, а преди няколко дни организира занятие и с Рафаел Надал. Оказа се обаче, че това не е краят на любопитната наклонност.

Първата ни ракета показа подготвителния корт и с другия представител на „Голямата тройка“ – актуалният първенец на Уимбълдън Новак Джокович. Сърбинът завоюва последните три издания на Шампионата, като тази година още веднъж идва на шампионата като главен любимец за трофея.

Димитров реши да не взе участие в шампионати тази седмица, с цел да си даде повече време за отмора и подготовка преди „Свещената трева“. От своя страна Джокович се включи в демонстративната конкуренция в Хърлингам, където през вчерашния ден записа много безапелационна победа над Феликс Оже-Алиасим.

Жребият за главната скица на Уимбълдън ще бъде изтеглен на следващия ден от 12:00 ч. българско време. Джокович е лидер на схемата, до момента в който Димитров е подложен под №18.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР