Григор Димитров и румънската красавица Мадалина Генеа официално потвърдиха, че

...
Григор Димитров и румънската красавица Мадалина Генеа официално потвърдиха, че
Коментари Харесай

Факт: Гришо остави Лолита заради румънската актриса Мадалина

Григор Димитров и румънската хубавица Мадалина Генеа публично потвърдиха, че към този момент са двойка. Направиха го в Рим след загубата на най-хубавия ни тенисист от Новак Джокович.



Актрисата и модел бе в ложата на българина по време на присъединяване му в шампионата в италианската столица. Мадалина трепетно следеше изявите на Гришо против Стан Вавринка и сърбина. А вечерта след загубата от Ноле двамата с Гришо се усамотиха в прочут ресторант. Българинът разгласява стори в инстаграм, което по-късно бе споделено и от румънската хубавица. На него се вижда по какъв начин Мадалина държи нож, а пред нея има паница с ядене. Признанието за връзката им докара и до още едно разобличаване. Направи го самата Мадалина, въпреки и косвено.
 Сторитата самопризнание от двамата Сторитата самопризнание от двамата
" На същото място една година по-късно ", написа тя като коментар към споделеното от Гришо стори.

Това значи, че действително румънката е повода за края на връзката на Димитров с предходната му другарка Лолита Османова. Познанството й с Григор очевидно датира от година. Но по това време най-хубавият ни тенисист към момента беше с красивата рускиня. Нещо повече, няколко дни по-късно той посрещна рождения си ден в нейната компания и най-близките си хора в Монако. По-късно Лолита бе до българина и по време на присъединяване му шампионата в Синсинати и на US Open.

Двамата стопираха да се появяват дружно точно след отпадането на Григор в Ню Йорк. Османова изненадващо не го придружи по време на присъединяване му на " София Оупън ". Малко по-късно Димитров загадъчно изясни, че му се е наложило да вземе значими решения в професионален и персонален проект. И в случай че в тениса стана ясно, че Дани Валверду още веднъж му става треньор, Григор замълча за измененията в живота му отвън корта. Сега към този момент се схваща, че най-вероятно тогава е решил да приключи връзката си с Лолита поради Мадалина. В първите месеци връзките му с румънката не бяха афиширани. Но нещата сред тях очевидно стават съществени и двамата към този момент не желаят да крият, че са дружно. Предстои да забележим дали през днешния ден двамата ще се покажат и на рождения ден на Димитров. Тенисистът ни навършва 32 години на 16 май.

Парад на Българската войска на 6 май

На този стадий Лолита отхвърля по какъвто и да е метод да разяснява случилото се сред нея и Григор. Вместо това красивата рускиня се е отдала на пътувания и даването на препоръки по логика на психиката.
 Григор и Лолита бяха още дружно, когато се е срещнал с Генеа Григор и Лолита бяха още дружно, когато се е срещнал с Генеа


В същото време още една любопитна детайлност се наби на очи по време на присъединяване на Димитров на шампионата в Рим. Най-добрият ни тенисист още веднъж е с първокласен часовник на ръката си след обира, на който бе жертва в Барселона, където нагли апаши отмъкнаха аксесоара на стойност 70 000 евро от ръката му. Още тогава от швейцарската компания Bianchet оповестиха, че са почнали изработването на нов часовник особено за него.

В Рим Григор за първи път се появи с него. Направи го по време на подготовка с деца в почивния си ден. Часовникът още веднъж е Bianchet 1.618 Carbon Red, както и предходният. Изработен е по този начин, че българинът да може да го носи и по време на мачовете си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР