Григор Димитров и Рафаел Надал направиха страхотно шоу за феновете

...
Григор Димитров и Рафаел Надал направиха страхотно шоу за феновете
Коментари Харесай

Виртуални шеги и закачки между Григор Димитров и Рафаел Надал

Григор Димитров и Рафаел Надал направиха ужасно шоу за почитателите по време на занимателна онлайн видео сесия в сряда. Двамата са в Лондон, където се приготвят за започващия след няколко дни шампионат от Големия шлем – Уимбълдън.

Испанецът и българинът си поговориха във FanJolt, платформа, в която известни персони виртуално се свързват между тях, като взаимодействат в това време и с почитатели от целия свят.

Григор Димитров и Рафа Надал се забавлява доста и се майтапиха между тях, до момента в който говореха по разнообразни тематики.

Една от най-интересните от тях бе обвързвана с обичания им спорт. Българинът попита своя сътрудник дали ще го тренира, откакто се откаже от професионалния тенис. Отговорът на Рафа Надал не закъсня, като разяснява, че е прекомерно безценен за Григор.

Григор Димитров: „ Добре, какво ще кажеш за това? Хипотетично, че си завършил с кариерата си, да кажем след към 10 години. Ще ти се обадя и ще ти кажа: „ Рафа, можеш ли да дойдеш с мен на три шампионата на клей? “

Рафаел Надал: „ Много съм безценен, дребосъче “. (И двамата се смеят с глас.)

Григор Димитров: „ Ще платя за два шампионата, а третия ще ми го дадеш гратис. "

Рафаел Надал: „ Разбира се, знаеш, че съм там. Не знам дали ще мога да оказа помощ, само че несъмнено, ще дам всичко по силите си, с цел да съумея. Но в случай че спечелиш купата, ще би трябвало да създадем огромно празненство. Това е единствената ми молба към теб. “

Друга тематика, която двамата тенисисти засегнаха, бяха зимните спортове. Димитров и Надал се попитаха взаимно дали в миналото са опитвали да карат ски, кънки, сноуборд или хокей на лед.

Григор Димитров: „ Играл ли си хокей? Можеш ли да караш кънки? “

Рафаел Надал: „ Никога не съм играл хокей. Нямаме лед в Майорка. Никога не съм опитвал и сноуборд. Пробвах да карам ски. Ходих, само че като дребен. Като дете ходех на ски всяка година най-малко за седмица. Но на 14-15 години трябваше да спра, когато започнах да ставам професионален тенисист. А ти, обичаш ли да караш ски? “

Григор Димитров: „ Иска ми се да карам ски. Харесвам доста сноуборда. “

В последна сметка и двамата благодариха на почитателите, които се причислиха към видео сесията, както и за поддръжката, преди да приключат диалога си.

Уимбълдън стартира на 27 юни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР