Григор Димитров и Андрей Рубльов отдавна са известни като едни

...
Григор Димитров и Андрей Рубльов отдавна са известни като едни
Коментари Харесай

Андрей Рубльов: Почти се влюбих в Григор Димитров

Григор Димитров и Андрей Рубльов от дълго време са известни като едни от най-големите шегаджии в АТР тура. Двамата снимаха малко видео за феновете си преди старта на шампионата от сериите " Мастърс " в Монте Карло.

" За всички почитатели и хора по света. Днес с Андрюша се забавлявахме доста. Ще им кажеш ли какво правихме? " - стартира най-хубавият български тенисист.

" Почти се влюбих в теб ", отговори шеговито Рубльов.

" Поиграхме малко тенис, който ще видите скоро ", сподели още международният руснакът, а Димитров добави " Поиграхме малко демодиран тенис. В момента сме на снимачната площадка. Продължавайте да ни следите и скоро ще ви покажем това, което направихме тук. Благодаря на всички ".

Първата ни ракета стартира присъединяване си в шампионата през днешния ден с мач на двойки. Негов сътрудник ще бъде полякът Хуберт Хуркач, а на старта двамата ще се изправят против братята Стефан и Петрос Циципас. Сблъсъкът е трети в програмата на корт №2, която стартира в 12:00 часа.

Григор Димитров и Хуберт Хуркач играха дружно и в Индиън Уелс. Там те хвърлиха бомбата, елиминирайки трикратните първенци от Големия шлем при мъжките дуети и спечелили в Откритото състезание на Съединени американски щати за последните два сезона Раджийв Рам и Джо Солсбъри 7:6(2), 6:4, само че по-късно бяха принудени да се отдръпват поради травма на българина.
 Каспер Рууд победи в Португалия
Каспер Рууд победи в Португалия

Норвежецът завоюва първата си купа през 2023-а година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР