Григор Димитров даде интервю за мексиканското издание Миленио, в което

...
Григор Димитров даде интервю за мексиканското издание Миленио, в което
Коментари Харесай

Григор Димитров: Внимавам със социалните мрежи

Григор Димитров даде изявление за мексиканското издание " Миленио ", в което разкри, че травмата в рамото го е върнала доста обратно, само че към този момент е почнал да намира познатия си темп си игра.

През тази седмица българинът взе участие на шампионата от категория АТП 250 в Лос Кабос, Мексико. След победа в първия кръг над Стийв Джонсън, във втория Димитров не съумя да се опълчи на аржентинеца Гуидо Пея.

Междувременно някогашният №3 загуби още четири позиции в международната класация и към този момент е №57 в класацията, като в актива си има 952 точки. За последно той заемаше по-ниско място на 22 октомври 2012 година, когато бе 62-и.
Димитров се срина във втория кръг в Лос Кабос Бърза загуба за най-хубавия ни тенисист
" Не мога да посоча една съответна причина за резултатите. Има доста аргументи да отпаднеш рано в даден шампионат. Аз се пробвам да не мисля против кого изгубвам – без значение дали е №400 или №500. За мен това няма значение, тъй като има доста други фактори ", сподели Димитров.

" Когато нямаш верния метод към избрани мачове, не е елементарно просто да излезеш на корта и да победиш. Разбира се, няма никакво подозрение, че травмата в рамото ме върна доста обратно – тя едно от главните неща, с които трябваше да се преборя през миналите шест месеца. Трябваше да сменя конфигурациите на ракетата ми и по-късно да привикна с новите. Така губиш от увереността си, губиш от играта си. "

" Трябваше да стартира отначало, само че за мен това е вълнуващо. Тенисът е сложен спорт. Върнах се обратно и си споделих, че няма накъде да е по-зле, тъй че дано просто стартираме да построяваме всичко още веднъж. Рамото ми в този момент е по-добре, аз съм по-добре и съм по-постоянен в тренировките. Нещата още веднъж ще се върнат към естественото за мен ", сподели още Димитров.

" За мен е значимо (феновете) да виждат и друго от нас, тенисистите, тъй като те виждат само мачовете, тренировките. Разбира се, аз съм селективен във връзка с това какво демонстрирам в обществените мрежи. Не съм толкоз деен. Мисля обаче, че с времето ще съм по-уверен да демонстрирам повече и повече. Все отново с екипа ми сме фокусирани върху това, което е най-важно, само че е хубаво и да се показваш, поради почитателите ", добави той.

Тази вечер Димитров ще научи името на първия си противник на Мастърса в Монреал. Българинът влезе в главната скица след отказването на четирима тенисисти - Роджър Федерер (Швейцария), Новак Джокович (Сърбия), Хуан Мартин Дел Порто (Аржентина) и Пабло Куевас (Уругвай).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР