Гръцкият съперник на Левски ПАОК загуби от Грьонинген с 1:2

...
Гръцкият съперник на Левски ПАОК загуби от Грьонинген с 1:2
Коментари Харесай

ПАОК плаши Левски с 33 паса, задържа нападател за мачовете в Европа

Гръцкият противник на Левски ПАОК загуби от Грьонинген с 1:2 в контролна среща играна през уикенда в Нидерландия. „ Черно-белите “ обаче разгласиха видео от гола, който означиха във вратата на противника.

Той се получи, откакто гръцките футболисти направиха цели 33 паса между тях, а в офанзивата участваха безусловно всички футболисти, в това число и вратаря.

Следващата инспекция на отбора е против АЗ Алкмар на 6 юли.

Шотландският гранд Рейнджърс има голямо предпочитание да се укрепи с хърватския нападател на ПАОК Антонио Чолак, само че съгласно медиите на Острова прехвърлянето може да се проточи.

Гръцкият отбор желае да употребява Чолак в мачовете в Европа и едвам към края на трансферния прозорец да извърши продажбата му, в случай че се постанова. ПАОК играе против Левски във втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите.

Рейнджърс предлага оферта от 2 млн. Паунда плюс бонуси за 28-годишния нападател, който през последната година игра чартърен в Малмьо. Именно с този клуб Чолак се изправи против Лудогорец и след това влезе в групите на Шампионската лига.

Интерес към Чолак има от няколко други клуба, само че Рейнджър се главен съперник за подписа му. През миналия шампионат той вкара 14 гола в 28 мача за шведите.

В момента обаче треньорът на ПАОК желае употребява Чолак дружно с Нелсън Оливейра в офанзивата на тима, като съобщи, че тимът му „ не е задоволително необятен “, с цел да мисли за трансфер на играча.

ПАОК обаче е покрай съглашение с крилото на Фортуна Дюселдорф за Хален Нарей, който се счита за заместител на Чолак.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР