Гръцкият национал и баскетболист на Милуоки Бъкс Янис Антетокунбо заяви,

...
Гръцкият национал и баскетболист на Милуоки Бъкс Янис Антетокунбо заяви,
Коментари Харесай

Звезда от НБА обяви какво ще прави след края на кариерата си

Гръцкият национал и баскетболист на Милуоки Бъкс Янис Антетокунбо съобщи, че желае след края на професионалната си кариера да избяга от фокуса на общественото внимание. 27-годишният Антетокунбо, повторен притежател на премията за най-полезен състезател в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада, разяснява проектите си за бъдещето в изявление пред американското радио SiriusXM.

„ Когато се откажа от баскетбола, желая да изчезна. Искам да отида някъде, където никой няма да ме познава. Преди две години бях в Швеция и там никой не ме познаваше. Ядох на разнообразни мета, разхождах се по уличите и никой не ме притесняваше, което беше ужасно. Когато си тръгвах, всички се питаха дали това съм бил аз “, разкри гръцкият национал.

„ Искам да съм като Тим Дънкан. Къде е той “, попита Янис Антетокунбо във връзка именития някогашен баскетболист на Сан Антонио Спърс.

Той счита, че даже след края на дейната си кариера звездите от НБА към момента всекидневно получават доста внимание от обществеността. „ Виждате Майкъл Джордан или Меджик Джонсън, както и при останалите велики играчи, хората към момента ги познават и ги следват. Не мисля, че мога да направя това. Забравете за мен. Сега желая да играя баскетбол, само че когато приключа, желая да забравите за мен и да бъда оставен на мира “, сподели още баскетболистът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР