Гръмотевиците не са характерни за март. Това говори, че цялата

...
Гръмотевиците не са характерни за март. Това говори, че цялата
Коментари Харесай

Цялата седмица ще е влажно и студено, прогнозира проф. Рачев

Гръмотевиците не са присъщи за март. Това приказва, че цялата атмосфера е заета от един облак, разяснява климатологът проф. Георги Рачев в студиото на bTV.
Той предвижда опазване на влажното и студено време до края на седмицата, когато в Западна България ще вали сняг.
 Седмична прогноза за времето за 15-21 март Седмична прогноза за времето за 15-21 март
В понеделник над цялата страна ще бъде облачно. Очакват се превалявания от дъжд, по-значителни в западната част от страната. Минималните ритъм...
„ Цялата седмица – влажно и студено “, сподели експертът. По Черноморието ще остане с по-високи температури към 10 градуса. В края на седмицата там ще вали не сняг, а дъжд, сподели проф. Рачев.
„ Скиорите могат единствено да се радват “, разяснява климатологът, само че предизвести, че по най-високите места в планините ще духа мощен вятър. Според проф. Рачев обаче времето в действителност си е типично мартенско.
Затопляне може да се чака към 26-27 март, когато на времето в страната ни ще въздейства средиземноморския циклон „ Мариус “.
Климатологът разяснява и сведенията за паднала градушка през вчерашния ден в столицата. Той сподели, че това е нетипично за сезона. Пикът на градушките ще пристигна през май и юни, сподели проф. Рачев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР