Грък се възмути от шедьовъра в жълтата кола Пловдивски таксиджия

...
Грък се възмути от шедьовъра в жълтата кола Пловдивски таксиджия
Коментари Харесай

Таксиджия изби рибата: Който говори различен от български език, плаща двойно!

Грък се възмути от шедьовъра в жълтата кола

Пловдивски таксиджия мазета рибата със свое изобретение! На таблото в автомобила му се появи скандална табела: Който приказва друг от български език, заплаща двойно!

Преди няколко дни на грък, пребиваващ в Пловдив, му се наложило да употребява такси. Мъжът, дружно със своите родители, се качил в жълтата кола и какво било удивлението му, когато отсреща му се пръкнал този надпис. Той бил засегнат от дъното на душата си и незабавно изискал пояснение от таксиджията.

Понеже обаче говорел съвършен български, в последна сметка заплатил действителната сума, а не двойно, описа самият той пред TrafficNews.bg. Огорчението му обаче, както и напиращият въпрос " " Защо? ", останали.

Междувременно гъркът е направил фотоси на въпросния шедьовър в таксито. Свързахме се с таксиметровата компания, откъдето обявиха, че " такова изобретение в нашата компания няма и в никакъв случай не е имало, цените и услугите са идентични за всички ". И показаха подозрение, че това е кола на тяхната компания, защото номера с 5-ица начело техните коли нямат.

Решихме, че е допустимо таксиджията да е следващият шарлатанин, употребяващ непознати стикери, с цел да върти кормилото, само че нашият четец е безапелационен, че таксито е било извикано по телефона, а не хванато от улицата! 



Що се отнася до изцепката на въпросния таксиджия, не ни се желае да се опитваме да влизаме в главата му и да разбираме по какви аргументи тъкмо е решил, че тези, които не приказват български, би трябвало да заплащат двойно. Просто тъй като парадокси от подобен жанр няма по какъв начин да бъдат проумени...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР