Ето това е резултатът от безхаберието на институциите. Млади хора,

...
Ето това е резултатът от безхаберието на институциите. Млади хора,
Коментари Харесай

Диана Русинова с безмилостен коментар за жестоката катастрофа в Пловдив

Ето това е резултатът от безхаберието на институциите. Млади хора, които са си повярвали, че са безсмъртни и че хубавите коли и многото пари ги пазят, само че се оказа, че за тях черните чували са същите като за тези без коли и без пари.

Тази злополука е резултат от арогантността и лицемерието на едни младежи, позабогатели по чудноват и евентуално не доста легален метод. Крайно време е да има нормализиране в публичните връзки и публичния контракт наименуван Закон за придвижването по пътищата да стартира да се съблюдава. Това написа в профила си в една от обществените мрежи пътният специалист във връзка зверската злополука от Пловдив, в която починаха двама младежи, а други двама се борят за живота си.

" Този закон важи както за нас водачите, по този начин и за администрациите стопанисващи пътища (общини и АПИ). На фона на грубото нарушение на ЗДвП от страна на Столична община, тази злополука демонстрира точно за какво е толкоз значимо всички да работим дружно, ръка за ръка и да се борим с този толкоз сериозен публичен проблем наименуван сигурност на придвижването по пътищата ", добавя тя.

По думите й прави усещане, освен това ПТП, че на същото място е имало и различен случай, видно от некролозите и паметника по средата на платното за придвижване.

" В тази връзка е належащо община Пловдив да постави старания за това да ревизира равнищата на сигурност и в случай че се постанова да приложи член 36 от Закона за пътищата, като разпореди целенасочена ревизия по пътна сигурност в този сектор от пътя. Така, без значение от аргументите за този драматичен случай ще се ревизират равнищата на сигурността и в случай че се постанова ще се приложат ограничения за повишение на сигурността, тъй че да подсигуряваме живота и здравето на жителите ни ", показва Русинова.

" Все още чакам Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите взаимно да стартират инспекции на всички тези младежи с прекомерно скъпи коли, които нормално са в основата на жестоките произшествия и наглите нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата. Може би е редно да се намеси и Главният Прокурор, за цялостна инспекция на сходни скандални фигури, а същото по този начин в изискванията на предизборна акция чакам да видя и какво съответно ще предложат претендентите за народни представители по този толкоз значителен и наболял за обществото ни проблем ", написа още пътният специалист.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР