Граждани на САЩ са публикували петиция на Change.org срещу потока

...
Граждани на САЩ са публикували петиция на Change.org срещу потока
Коментари Харесай

Петиция срещу Меган Маркъл и „просто“ Хари тръгна в Америка

Граждани на Съединени американски щати са разгласили петиция на Change.org против потока от вести за Меган Маркъл. Документът се назовава „ Меган Маркъл и просто Хари, апелирам, спрете да заливате американска преса “ и се отнася до обстоятелството, че принц Хари се отхвърли от кралския си статут, след което пожела да го назовават „ просто Хари ", оповестява Yandex.

Авторите на петицията обърнаха внимание на засилената интензивност на Меган Маркъл и нейния брачен партньор по време на президентските акции. Двойката стартира да насочва чести апели и мнения за настоящи събития. В началото на лятото се появиха клюки, че Меган Маркъл възнамерява да развива кариерата си в политиката, по-късно херцогинята приказва на срещата на върха на девойките водачи с Мишел Обама и даде изявление на Глория Щайн за значимостта на гласуването.

Освен това, откакто се реалокира в Съединени американски щати, двойката стартира да взе участие в благотворителни събития в Лос Анджелис, само че както означават създателите на петицията, положителните им планове са съмнителни, защото те наемат фотограф, който по-късно изпраща фотоси на медиите.

Парадоксът, емфатичен в петицията е, че Меган и Хари са напуснали Обединеното кралство, тъй като са желали да избегнат медийното гонене, а в този момент съзнателно основават новинарски излъчвания.

Меган Маркъл и "просто " Хари се оплакаха, че им липсва персонално пространство във Англия, се споделя в петицията. те обявиха, че пресата им основава прекалено много неприятности и за това се реалокираха в Канада. Но по някаква причина всякога, когато американците гледат вести, би трябвало да виждат лицата им. Към 29 август петицията е подписана от 1125 души.

През август стана известно, че Меган Маркъл готви нов план в Холивуд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР