Градският прокурор на София Илиана Кирилова заяви пред журналисти, че

...
Градският прокурор на София Илиана Кирилова заяви пред журналисти, че
Коментари Харесай

Прокурор Кирилова: Ивайла Бакалова сама е потърсила връзка с Емил Писков и Нотариуса

Градският прокурор на София Илиана Кирилова съобщи пред публицисти, че двама очевидци, които застават с името си, не са анонимни очевидци, настояват, че точно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов – Нотариуса.

„ Тя е разговаряла от непознат телефон, не от нейния, с Мартин Божанов и е търсила правна помощ “, сподели градският прокурор.

Кирилова дойде в Народното събрание, с цел да бъде изслушана пред Временната комисия за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов.

Освен нея, депутатите ще изслушат апелативният прокурор на София – Радослав Димов и Теодора Точкова – основен контрольор в ИВСС. Предстои чуване и на Ясен Тодоров (следовател в Национална следствена служба, някогашен член на Висш съдебен съвет и ръководител на етичната комисия към ВСС).

Другото, което мога да кажа е, че лицата са обезпокоени след излъчването, защото всеки пази правото си на персонален живот, поверителност, защото записите са правени в техния дом ", добави тя и посочи, че има запис, на който се виждат лицата, чиито дом е посетила Ивайла Бакалова.

Попитана няколко пъти дали става въпрос за Маринела и Ветко Арабаджиеви, градският прокурор на София не пожела да отговори.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР