Градската организация на ВМРО се отзова на призива на градоначалника

...
Градската организация на ВМРО се отзова на призива на градоначалника
Коментари Харесай

ВМРО се включи в акцията за чист и зелен Пловдив

Градската организация на Вътрешна македонска революционна организация се отзова на апела на градоначалника Здравко Димитров към пловдивчани, като се включи в акцията на Община Пловдив „ Чисто зелено “. 

Екологична самодейност за пролетното разчистване на града събра управлението, общинските съветници и студентите от младежката организация на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив. Всички дружно дадоха своя принос в самодейността Пловдив да се трансформира в чисто и зелено място за живеене, разходки, спорт и превозване на свободното време. Въоръжени с ръкавици и чували воеводите събираха битовия отпадък и отпадъчната растителност на Младежкия рид в региона на Детската железница.

„ С присъединяване си в еко акцията желаеме да покажем на нашите деца и младежите в Пловдив, че обичаме нашия град и всички би трябвало да поставяме старания, с цел да бъде той чист и спретнат. Зеленото, както и национализмът не са леви или десни.. “ – разяснява заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация – гр. Пловдив и общински консултант Владимир Кисьов.

От Вътрешна македонска революционна организация приканиха пловдивчани да не чакат единствено сходни дати, с цел да дадат своя принос към почистването на града. Колкото по-добре се грижим за нашия град и природа, толкоз по-горди българи бихме могли да се назовем, безапелационни са пловдивските воеводи.

Активът на Вътрешна македонска революционна организация под тепетата постоянно е заставал зад екологични дела и в отбрана на българската природа.

Припомняме, че през лятото на предходната година Вътрешна македонска революционна организация инициира осведомителна акция „ “ по Проект „ Чист въздух за Пловдив “. Общинското управление на Вътрешна македонска революционна организация – Пловдив и общинските съветници на партията в града стартираха осведомителна и разяснителна акция по отношение на осведомяването на жителите за преимуществата и изгодите от плана по замяна на старите отоплителни уреди на твърдо гориво с чисто нови екоуреди, безплатно предоставени от Община Пловдив.

През последните години Вътрешна македонска революционна организация неразделно следва линия на грижа на българската гора. Представители на Организацията се включиха нееднократно в акции за разчистване на естествени местности, както и в гасенето на горски пожари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР