Град Пловдив е на път да се раздели окончателно с

...
Град Пловдив е на път да се раздели окончателно с
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Пловдив е на път да се раздели окончателно с един от символите си – Пловдивския панаир

" Град Пловдив е на път да се раздели дефинитивно с един от знаците си - Пловдивския панаир. "

Това пишат в своя позиция от " Продължаваме промяната ", а мотивът е решение от 20-и декември 2022 година на пловдивските общински съветници от ГЕРБ, Движение за права и свободи, и Българска социалистическа партия, да подарят Пловдивския панаир на локалният предприемач Георги Гергов. Това се случва в момент, в който Европейски Съюз постанова наказания на Русия поради военната експанзия в Украйна, само че евроатлантиците от ГЕРБ подаряват една от емблемите на града под тепетата не на кого да е, а на Почетния консул на Русия в Пловдив. 

Вижте цялостния текст на позицията на " Продължаваме промяната

" Панаирният комлекс в Пловдив, основан преди повече от един век, през днешния ден е най-големият в Югоизточна Европа. 
Със своите близо 400 декара терен, 140 хиляди кв. метра покрити и открити изложбени площи, конгресен център със 17 зали, логистична зона със хранилища и офиси, хотел - Пловдивският панаир е апетитна хапка за всеки предприемач. 
Още повече в случай че ти бъде подарен.

През 2006-2007-а година собствеността на панаира, която до този миг е била напълно държавна, се преструктурира. Акционери стават община Пловдив и частният вложител Георги Гергов. Кражбата на признака на Пловдив продължава 15 години. Тя стартира от времето на Тройната коалиция и се разпростира по времето на ръководството на Бойко Борисов и ще завърши при последния кмет на Пловдив от ГЕРБ.

След свалянето на държавното управление на Кирил Петков от власт пловдивският предприемач, доближен на президента Радев и почетен консул на Русия в Пловдив, Гергов, стартира координирана атака за дефинитивно заграбване на панаира. Така се стигна до 20-и декември 2022 година когато пловдивските общински съветници от ГЕРБ, Движение за права и свободи, и марионетките на Гергов от Българска социалистическа партия, взеха решение да изтръгнат сърцето на Пловдив и да подарят Пловдивския панаир на Георги Гергов.
Така слоганът на панаира - „ Създаваме нови благоприятни условия ”, се претвори в действително политическо деяние в интерес на един предприемач със съмнителна известност. 
В миг в който Европейският съюз постанова наказания на Русия поради военната експанзия в Украйна, евроатлантиците от ГЕРБ подаряват Пловдивския панаир на Почетния консул на Русия в Пловдив.

От „ Продължаваме промяната “ призоваваме кмета на град Пловдив да упражни своето право на блокираща квота и да спре това родоотстъпническо дело на общинския съвет, и признакът на 
В миг в който Европейски Съюз постанова наказания на Русия поради военната експанзия в Украйна, евроатлантиците от ГЕРБ подаряват Пловдивския панаир на Почетния консул на Русия в Пловдив. "  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР