Грабят ви, една лъжица асфалт не са сложили, заяви лидерът

...
Грабят ви, една лъжица асфалт не са сложили, заяви лидерът
Коментари Харесай

Борисов: Някой да влезе в Министерския съвет и да направи тест на управляващите за наркотици

Грабят ви, една лъжица асфалт не са поставили, съобщи водачът на ГЕРБ в Хасково
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов назова ръководещите „ безкрупулни, жестоки и подли” при започване на срещата с деятели на ГЕРБ в Хасково. Той на няколко пъти се пошегува с видеото на културния министър, което предизивика шпирок отзив в обществените мрежи.

Борисов настоя някой да влезе в Министерския съвет и да направи тест на ръководещите за опиати. Той даде образец и с пернишка дискотека, в която попитали: „ Извинете това частен пердах ли е?”, а ние питаме – „ Това единствено пердах на ръководещите ли е или можем и ние да се включим?”, продължи с имитацията Борисов.

Бившият министър председател отхвърли да има къща отвън Банкя, кюлчета или пари.

„ Целият този комплект, финансиран от мутрите в България, се изправи против мене. Грабят ви. За моите съперници кой е най-големият ми грях – не дадохме мрежите на ЕСО, пуснахме чисто нови далекопроводи и свързахме България с Румъния и Гърция. Втора кражда- не могат да ми простят, че не продадох тръбите- 100 % са ваша благосъстоятелност – за какво оставяте да ви ги крадат под носа? Сега, в случай че в едно сдружението имаш 2 милиарда лева и изтеглиш тях, те ще кажат, че това са някакви стотици милиони. Усещате ли по какъв начин ви грабят, по какъв начин не виждате?”, попита Борисов.

„ Една година ние не управляваме и все ние сме им отговорни, а татко им Румен Радев не е отговорен. Само в една сфера са по-добри - кражбата. И се държат като мутри”, разясни Борисов.

Той даде образци с раздорите в кабинета като цитира Тошко Йорданов от бТВ за това, че Чернева е удостоверила за повдигане на ветото за РСМ, както и Ива Митева, която в ефира на Нова телевизия описа за натиска над Каримански.

Борисов засегна тематиката и с парите в МРРБ- „ Гинат хора по пътищата, „ Тракия” е в безобразно положение. Вчера жена умря поради строшена мантинела. „ Марица” не е чистена от година. Обещаха по 4 автомагистрали на година, аметър не са създали. Една лъжица асфалт не са изсипали”, сподели Борисов. По думите му най-големият грях на Радев е, че е разделил обществото.

„ Радев да си носи отговорност за тези, които докара. Казвам го без никаква завист. Миналата година му оставихме цялостен фискален запас. А лихвите и заемите, които взимат след това се връщат. Ако аз бях министър председател и финансовият министър провали договорка - както Асен Василев за следващ понеделник тегли заем - той щеше да си е отпътувал до вечерта”, безапелационен бе водачът на ГЕРБ.

„ Урсула фон дер Лайен сподели за договорката с батериите, че би трябвало да е програчна, но за какво тъкмо тази договорка, не би трябвало ли всички да са такива. Защо? Защото „ Файнейшъл таймс” го написа. Сега викат, че Украйна им пречи”, акцентира той пред събралите се деятели.

„ Те са огромни актьори, но и аз не съм лош”, сподели Борисов и попита публицистите дали са ревизира за изкупуването на жито.

„ Мутрите им заплатиха за митингите и в този момент ръководят. И персонално министър председателят е очевидец на човек по закона „ Магнитски”. Затова би трябвало да се оставят да се срутен. В момента всичко минава през Румен Радев. Той носи отговорност за всичко, което се е случило. Както в романа бяха споделили „ Аз съм те основал, аз ще те убия”. Народът би трябвало да разбере - нито сърбите, нито унгарците се подведоха като нас. Ние се подведохме по Харвард, и ето ви резултатите”, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Страшен безпорядък е по курортите. Мините са чак до Борсфора. Това е огромно перо – 8- 10 милирада. Няма да загине България, отново ще оцелеем, само че ще минем през беднотия и страдалчество.

„ При нас питаха за какво тази плочка е поставена изкривено, а те нямат такива проблеми, зашото нямат 1 поставена плочка”, сподели на финала Борисов и още веднъж иронизира култуния министър като пожела на всички: „ Щастлив уикенд, благополучен 1 май и най-после ще я докараме до 9 септември”.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР