Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са се

...
Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са се
Коментари Харесай

Меган и Хари залитат към сциентологията? Ето кой е новият им холивудски приятел!

Говори се, че принц Хари и Меган Маркъл са се сприятелили със сциентолога и кино звезда Джон Траволта.

Съобщава се, че херцогът и херцогинята са прекарали време със звездата от на празненство в хотел Beverley Hills в Лос Анджелис, където са общували в извънредния Polo Lounge.

Вътрешен човек сподели на Sun, че макар че към момента не е потвърдено, че Хари и Меган се интересуват от сциентологията, тримата се “разбирали извънредно добре “ на събитието за фондацията Archewell.

 

Meghan Markle looks absolutely ridiculous.
— Evans E. ‍ ‍ #KingCharles'Angel (@jomilleweb)

Това не е първият път, когато Траволта се изправя лице в лице с кралски особи, откакто танцува с майката на Хари принцеса Даяна в Белия дом през 1985 година

Миналата седмица стана ясно, че семейство Съсекс са се скарали с Дейвид и Виктория Бекъм, които участваха на блестящата им женитба през 2018 година, заради опасения, че двойката звезди е изнесла истории за тях. Това същински разярило Дейвид и семейство Бекъмови решили дефинитивно да прекратят връзките си с Меган и Хари.



Според редица ПР есксперти херцогът и херцогинята на Съсекс са решили да разширят вътрешния си кръг в Холивуд, защото оставят английското си минало зад тила си.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР