Говорейки за война в политически план винаги има един победител,

...
Говорейки за война в политически план винаги има един победител,
Коментари Харесай

Шефът на БАИ: Никой няма да спечели от търговската война между САЩ и Китай

Говорейки за война в политически проект постоянно има един победител, в търговката война обаче подобен няма. Това сподели изпълнителният шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев във връзка наложените от Вашингтон мита върху китайски артикули.

По думите му губещи от това опълчване с изключение на огромните съществени играчи ще бъдат и по-малките стопански системи, измежду които е и България.

„ Интеграцията в действителност води до сериозен разцвет. Европа е един сериозен стопански оператор в Съединени американски щати и в същото време демонстрираме и единични случаи като Калифорния, която е петата по величина стопанска система в света. Идеята е, че в последна сметка, когато има война, в действителност няма по никакъв метод спечелили, има единствено губещи. И аз мощно се надявам, че тази война няма да продължи дълго “, разяснява Янев пред " Фокус ".

Той изрази вяра Китай и Съединени американски щати да проявят разсъдък, като изчистят трупаното напрежение и подхващат противоположен курс за постигането на съглашения в интерес на всички.

„ Икономическите компании от двете страни на барикадата ще са главният мотор обстановката да не ескалира “, добави той.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР