Готови сме с всичко, за да водим Европа. Екипите направиха

...
Готови сме с всичко, за да водим Европа. Екипите направиха
Коментари Харесай

Борисов с горещ коментар за Брекзит, случващото се у нас, Доган и Турция

Готови сме с всичко, с цел да водим Европа. Екипите направиха в действителност доста. По български най-после дадохме газ, само че се справихме. Това съобщи в предаването " Панорама " министър председателят на България и водач на партия ГЕРБ Бойко Борисов. По-рано през днешния ден министър-председателят към този момент разяснява речта на Ахмед Доган, направена по време на специфична среща в дома му пред водачи в Движение за права и свободи.

" С Туск имаме цялостна съгласуваност за всичко. Изисква се доста висша форма на диалози и връзка ", счита министър председателят.

" Рядко може да имаме катеорична позиция. Трябва да сме обрани и аргументирани. Натоварени сме с отговорност за Балканите и по какъв начин да приобщим нашите съседи. Окчават се доста напрегнати 6 месеца. Самият факт, че министър председател на Япония в никакъв случай не е идвал, а в този момент за два дни ще е тук, приказва доста. Премиерът на Ирландия и на Чехия също ", добави Борисов.

Много пъти сме казвали " не " на Ердоган, само че по една тематика сме си споделили " да ". Става въпрос за мигрантите. Когато свършим работа обаче всички се вършат, че като че ли не я е имало темат. Границата се пази желязно ", сподели той.

Според него не е имал по-голям боязън у българите от този с мигрантите. " Представете си 200 000 мигранти в Странджа. Катастрофа! Усилията си костваха и всичко е наред. Длъжни сме да имаме положителни връзки с всики наши съседи ", съобщи министър председателят и добави, че се радва, че връзките ни с Македония също са добре.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР