Готови сме да посрещнем и да преодолеем всичко предизвикателства, които

...
Готови сме да посрещнем и да преодолеем всичко предизвикателства, които
Коментари Харесай

Юнкер: Бойко обладава сила, най-подходящ е за лидерството в ключов за ЕС момент

Готови сме да посрещнем и да преодолеем всичко провокации, които стоят пред нас. Съединението прави силата. Това сподели по време на формалната гала по откриването на европредседателството ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила.

Съединението прави силата – девизът на България, който е определен и за лозунг на българскиото председателство на Европейски Съюз. Действително дружно би трябвало да преборим провокациите – в този момент е положително време за размисъл по какъв начин да създадем Европейски Съюз по-динамичен и еластичен за неговите жители. Трябва да се вслушаме в техния глас. Нашите упования са да фокусираме върху цифровата техника. Бих желал да благодаря на българските институции за мощния ангажимент, изключително за отбраната на общата граница на Европейски Съюз. Също по този начин да им благодаря за чудесното съдействие на българската войска и полиция с европейските им сътрудници. Европейското председателство би следвало да павира пътя сред Европейски Съюз и Западните Балкани. Европейски Съюз е подготвен да помогне по всички вероятни способи. От Името на Европейския парламент искам на българското председателство триумф, приключи Таяни.

Председателят на Европейския съвет Доналд Туск изненадващо произнесе речта си на български. Като поляк аз доста добре разбирам какъв брой доста кураж и решителност ви е коствало да постигнете европейските триумфи. Никой не ви дал нищо безплатно, вие сами сте създателите на тези нови хубости. Историята на Балканите е по-интересна от сериала "Игра на тронове ". Всички ние бихме желали историята на Баланите да наподобява все по-малко на трагичен сериал, а да има непоклатимост и сигурност. Кой, в случай че не потомците на Спартак, вие които не сте изгубили нито едно знаме в борба, би бил на висотата на това да донесе нови провокации на европейския район. Вие постоянно сте били решителни и мощни. Ето по тази причина аз имам вяра, че вашето председателство ще бъде толкоз усппешно, колкото преди четвърт век беше Христо Стоичков Христо Стоичков Стоичков е футболист и треньор, един от най-известните... към профила. С министър-председател, който може да съкруши всеки един тракийски войник би трябвало да ссе справите, приключи Туск.

Гордея се, че съм една дребна парченце от присъединението на България към Европейския съюз. С тези думи стартира приветственото си слово ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила. Години наред следях достиженията на българското общество и напъните, които то поставя за осъществяване на задачите на Европейския съюз. България е страна, към която изпитвам особена уязвимост – доста обичам шопкската ви салата, луканката ви. Вашето председателство съответствува с основен миг и не бих могъл да си показва по-добра персона от моя другар Бойко който да поеме водачеството. Той обладава мощ. Можете да разчитате и на нас да оказваме помощ през идващите шест месеца. Вашето място е в Европа и в еврозоната, ние сътрудничим по този въпрос. Европа е с вас, искам ви всичко най-хубаво за идното председателство, съобщи Жан-Клод Юнкер
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР