„Готов съм да поема цялата вина относно организацията и провеждането

...
„Готов съм да поема цялата вина относно организацията и провеждането
Коментари Харесай

Кметът на Калофер лично ще плати глобата

„ Готов съм да поема цялата виновност по отношение на организацията и провеждането на ритуала по изваждането на Богоявленския кръст и извилото се Ледено хоро във водите на река Тунджа “, сподели кметът на Калофер Румен Стоянов.

„ Леденото хоро се е трансформирало в дългогодишна традиция за града ни, станало е част от историята ни. Да, склонен съм, че контролът по спазването на противоепидемичните ограничения е предоставен на мен като кмет, само че кой на мое място би тръгнал против традицията. Това би означавало да застана против съгражданите си и да предам българщината, която всички би трябвало да почитаме и обичаме “, написа още кметът на града в публична позиция.

Публикувахте от в
Той изрече благодарността си към хората, които са декларирали предпочитание да платят наложената му санкция и които са застанали зад него и спазването на традициите.

„ Глобата, която ще ми бъде наложена, ще платя персонално. Призовавам всеки, подготвен да застане зад мен за погасяването й, да поддържа една друга идея, значима за обществото ни. Вече съвсем година работим по снимане на игрален филм за живота и делото на Христо Ботев, част от който към този момент е снимана, а за останалата са нужни още финансови средства “, прикани Румен Стоянов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР