Господинът (пазачът – бел. ред.) беше афектиран, скочи, дръпна вратата

...
Господинът (пазачът – бел. ред.) беше афектиран, скочи, дръпна вратата
Коментари Харесай

Охранител взел ключа от колата на Калина и наранил княгинята

" Господинът (пазачът – бел. ред.) беше обиден, скочи, дръпна вратата на колата със мощ, взе ключа на колата. При взимането е наранил княгиня Калина ", описа пред Би Ти Ви Величка Петрова, чиновник от 20 години в двореца „ Царска Бистрица.

„ Обикновено съпровождам княгиня Калина до Боровец или до града. Паркирахме в паркинга на хотела. Имаше ремонт на бариерата. Ние тръгнахме обратно и усетих лек удар на колата в бариерата. Господинът (пазачът – бел. ред.) беше обиден, скочи, дръпна вратата на колата със мощ, взе ключа на колата “, сподели още Петрова. Тя е била в колата дружно с княгиня Калина, когато е станал случаят пред хотел в курорта Боровец.

„ При взимане на ключа с ръката е наранил княгиня Калина “, добави Величка Петрова.

„ Не мога да кажа за алкохол. Дали е използвала – не мога да кажа “, сподели още служителката в двореца. Княгиня Калина и Величка Петрова не са потърпевши при случая.

След диалог с служители на реда, участвали на мястото на инцидентa секретарят на Симеон Сакскобургготски Явор Кирилов разгласи, че княгиня Калина дала кръв в болничното заведение, с цел да е прецизна алкохолната проба.

Кирилов добави, че княгинята не е направила опит за бягство, а само е преместила колата, с цел да не пречи на следствието при мястото на случая.

Всеки човек дава отговор за постъпките си според закона, добави още Кирилов. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР