Горещите вечери с коктейл в ръка и малко дрехи по

...
Горещите вечери с коктейл в ръка и малко дрехи по
Коментари Харесай

Ева Лонгория по бикини - топ формата на актрисата е неоспорим факт

Горещите вечери с коктейл в ръка и малко облекла по тялото са към този момент прелестен спомен, който ще ни топли през все по-наближаващата есента и не толкоз далечната зимата. Въпреки това има хора, в които лятно въодушевление към момента ври и кипи. А за Ева Лонгория наподобява няма сезон, който да й попречи да облече банските и още веднъж да ни показва страхотната си форма.

Не можем да отречем, че 47-годишната Ева изглежда повече от чудесно в късното черно горнище и черните бикини, които носи. Не единствено почитателите на звездата от " Отчаяни съпруги " се усмихват, когато гледат фотографията ѝ в Instаgram, която качи в неделя, 18 септември. Самата тя носи необятна усмивка на разположение, наслаждавайки се на почивката си в Испания. Актрисата театралничи пред два шезлонга и зелени палми на декор. Как да не желаяме да сме и ние там? 

Малко откакто разгласява фотографията, Ева Лонгория качи стори с четиригодишния ѝ наследник Сантяго, който целува по бузата, написа Daily Mail.

Да, явно си прекарва ужасно. Но наподобява не всичко е изцяло съвършено. Актрисата разкрива, че си е изгубила гласа: " Честита неделя, все не помня, че нямам глас. Не съм губила гласа си от пет години. Не помня последния път, когато това стана ".

" Няма го, да се надяваме, че ще се върне, светът има потребност от моя глас. Шегувам се, несъмнено, само че в действителност нуждая се от гласа си тази седмица, имаме доста подготовки и би трябвало да приказвам ", добавя тя и прецизира, че не е болна и няма ковид.

Въпреки това загубата на гласа ѝ не помрачава лятното ѝ въодушевление, тъй като " всичко върви добре в Испания и аз съм щастлива, признателна и благословена. "

Забавленията на Ева Лонгория не стопират. Миналата седмица тя сподели серия от фотоси в Instagram, на които танцува в ресторант на плажа със сина си. Видяхме я с мек златист тен и още веднъж в съвършена форма в атрактивен бял бански. " Моят дребен сътрудник в танците ", озаглави обявата си тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР