Горе главата, скъпа! Това, че си се разделила с него

...
Горе главата, скъпа! Това, че си се разделила с него
Коментари Харесай

Той все още те ОБИЧА? Ето как да разбереш

Горе главата, скъпа! Това, че си се разделила с него никога не значи, че вечно ще останете разграничени. Напротив. Много двойки още веднъж намират път един към различен, даже и когато са го изгубили. Всичко зависи от любовта, която към момента живее във вашите сърца.

Ако той изпитва усеща към теб, доста скоро ще се върне в живота ти. Но този път и двамата би трябвало да се постараете повече, с цел да опазите връзките ви здрави. В днешно време е доста елементарно една връзка да бъде разрушена. Повечето не помниха да държат на своя сътрудник и незабавно след раздялата са склонни да го заменят с различен, като нова и по-интересна движимост. Но ти не бъди като тях. Чакаш го? Ние ще ти подскажеш какъв ще бъде финалът на любовната ви приказка. И несъмнено в случай че има обич – ще бъде благополучен.

Ето знаците, които демонстрират, че някогашният ти доста скоро ще се върне в живота ти, тъй като към момента те обича.

 

Все още те обича

Където има неугаснали усеща, шансът още веднъж да се съберете е доста огромен. Как да схванеш дали те обича, макар че сте разграничени? Много е елементарно. Дори и да не ти го споделя, той самичък ще се издаде посредством постъпките и държанието си. И се привързват мощно към своите половинки.

Може би раздялата сред вас е настъпила заради аргументи, които и двамата не сте съумели да ги предотвратите, като разстояние, недоразумения или нещо различен нищожно и поправимо. И в този момент, когато се е минало време и двамата към този момент не сте под резултата на страстите, осъзнавате каква неточност сте позволили. Никога не е късно за втори късмет. Особено тогава, когато любовта към момента съществува.

Продължава да те търси

Още един явен знак, че има усеща към теб. Ако той не стопира да те търси, макар раздялата ви и обещанието, че всеки ще продължи самичък по пътя си, сигурно не желае да го съблюдава. Скъпа, ти може и да си. Да, правилно е, че няма незаменими хора, само че от време на време това, което усещаме, когато сме в компанията на избран човек, това възприятие не може да бъде сменено за нищо на света. Ако ти искаш още веднъж да се съберете не го отблъсквай. Отговаряй му на позвъняванията и известията. Може би още веднъж ще намерите път един към различен и Дай Боже този път е вечно.

Разпитва приятелите ти и фамилията ти за теб

Това, че сте разграничени никога не значи, че и двамата сте не запомнили един за различен. Ти си към момента значима за него, както и той е значим за теб. Ако се чудиш към момента дали изпитва нещо към теб, това потвърждава подозренията ти. Той не стопира да разпитва твоите другари и фамилията ти освен за теб, само че и за любовния ти живот.

Мислиш ли, че го прави просто от любознание? И в случай че е по този начин, за какво тогава не попита непосредствено теб. Никой мъж не се интересува от случките на жена, която му е изцяло безразлично. Да, скъпа. Той пита за теб, тъй като към момента е влюбен в теб. Готова ли си да му дадеш втори късмет?

Фен в обществените мрежи

Много необичайно, нали? Уж искаше да се раздели с теб, а през днешния ден не стопира да харесва всяка една твоя фотография и обява в обществените мрежи и да ти дава отговор на сторитата, които качваш. От някогашен другар се Защо си мислиш го прави? Иска да завоюва още веднъж вниманието ти и не може да ти разреши да го забравиш. А и не си мисли, че не следи кои мъже ти харесват и разясняват фотосите. Вярно е, че в никакъв случай не би си го признал, само че всички знаем, че мъжете скрито проверявате своите половинки, даже и когато към този момент са някогашни такива.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР