Горан Иванишевич вече не е треньор на Новак Джокович. Изненадващата

...
Горан Иванишевич вече не е треньор на Новак Джокович. Изненадващата
Коментари Харесай

Новак Джокович изненада с неочаквана раздяла

Горан Иванишевич към този момент не е треньор на Новак Джокович. Изненадващата вест заяви международният №1 в тениса с изказване в обществените мрежи.

Двамата работиха дружно от 2019 година Заедно с Иванишевич Ноле завоюва дванадесет трофеи от Големия шлем, както и седем Мастърс трофея.

" Ясно си припомням момента, в който поканих Горан да бъде част от моя екип. Беше през 2018 година, когато Мариан Вайда и аз търсехме нови разновидности за това по какъв начин да донесем малко сервис магия в нашето дуо. Всъщност, намерихме освен сервиса, само че и доста смях, занимания, няколко завършвания на годината като №1, рекордни достижения, както и 12 трофеи от Големия шлем, съпроводени с няколко финала ", написа Джокович, показвайки фотография по какъв начин с Иванишевич (52-годишен) играят " Не се сърди, дребосъче ".

" Преди няколко дни Горан и аз взехме решение да преустановим взаимната си работа. Химията ни на корта имаше своите върхове и спадове, само че другарството ни постоянно ще бъде непоклатимо. Горд съм да кажа (макар че не съм сигурен дали същото се отнася за него), че като се изключи че спечелихме доста шампионати дружно, имахме и дългогодишно съревнование на „ Не се сърди, дребосъче “. За нас този шампионат в никакъв случай няма да спре. Шефиньо, благодаря за всичко, приятелю. Обичам те ", добави 36-годишният Джокович.

Следващият шампионат в графика на Ноле е в Монте Карло. Мастърсът в Княжеството стартира на 7 април.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР