Голямо количество хероин, предназначен за разпространение, са открили и иззели

...
Голямо количество хероин, предназначен за разпространение, са открили и иззели
Коментари Харесай

Показаха жестоко пребитите полицаи в ромската махала на Кюстендил

Голямо количество хероин, предопределен за разпространяване, са разкрили и иззели чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил през вчерашния ден от къща в кв. „ Изток “. Това оповестиха от ОДМВР-Кюстендил.

Високорисковото вещество е било опаковано в 178 дози. Видът на опиата е открит с полеви наркотест.



Пристигналите на място служители на реда за реализирането на процесуално-следствените дейности били посрещнати от притежателите с експанзия, двамата братя били въоръжени с железна тръба и брадва.

При битката са потърпевши трима чиновници и служебното куче. Единият от чиновниците е с разкъсно-контузна рана на главата и кръвонасядане на лявата ръка, другият е с разкъсно-контузна рана на ръката, обиден е и кръвоносен съд, третият чиновник е с охлузни пострадвания в региона на главата.



Пострадало е и полицейското следово куче, то е с кръвонасядане на лявото око и лимитирано придвижване на предната лява лапа. На чиновниците е оказана здравна помощ в кюстендилската болницачрез хирургична обработна на пострадванията.



Притежателите на наркотичното вещество и притежатели на парцела са братя и са на 31 и на 50 години, арестувани са с полицейска заповед до 24 часа.



На по-възрастния е оказана здравна помощ в болницата/с контузна рана в региона на дясното коляно е след присъединяване си в нападението над полицаите/.

По случая са стартирани 2 досъдебни производства. Едното е за владеене и разпространяване на високорискови наркотични субстанции, известен е прокурор от Оперативна програма и за нахлуване и нанасяне на телесна щета на полицейски орган по време на осъществяване на служебните му отговорности, под наблюдението на районна прокуратура Кюстендил.



(Снимки: ОДМВР-Кюстендил)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР